Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Glume, bancuri, poante, divertisment
Joi Oct 25, 2012 9:54 pm Scris de crisiada

» Grile pentru sesiunea asta
Mier Ian 25, 2012 5:01 pm Scris de androx1971

» subiecte avizier anul 2 sem 1 drept si admin publica specializarea drept craiova 2011=2012...are cineva grilele???
Sam Ian 21, 2012 4:55 pm Scris de belualina44

» Master MTMPTE
Lun Iun 13, 2011 10:09 am Scris de androx1971

» Licenta februarie 2011
Vin Ian 21, 2011 7:42 pm Scris de blue_mc

» Stiri din invatamant
Vin Ian 21, 2011 9:22 am Scris de dany_danutza

» ADMSPPM 2010-2011
Vin Ian 14, 2011 3:14 pm Scris de andreima

» practica de specialitate
Lun Ian 10, 2011 10:50 am Scris de narcizush

» cum sa trimit prob.rezolvate pt.laboratoare?
Joi Dec 09, 2010 12:38 pm Scris de sil_viuro

jocuri pentru tineri

Mier Oct 14, 2009 9:07 am Scris de urdu_sandel

Am creat acest site pentru toti fanii de jocuri online gratis. Aici gasiti tot ce va doriti. Accesati si nu veti regreta.
www.entertaining-game.com

Comentarii: 1

Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 283, Mar Feb 15, 2011 11:43 am
August 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



1. Tehnologii web

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  ELISA la data de Lun Ian 26, 2009 2:26 pm

PHP

1B,2B,3A,4D,5B,6C,7B,8B,9C,10C,11B,12A,13B,14C,15A, 16B,17B,18B,19B,20C, 21C, 22B, 23B,24A,25B,26D,27B,28C, 29C,30B,31A,32C,33A,34C,35B,36A,37C,38 A/B,39B, 40A,41B,42B,43D,44C,45C,46A,47B,48B,49B,50B,51A,52B,53A,54B,55B/D, 56B, 57B, 58B, 59C, 60A/C, 61B, 62B.

JAVA SCRIPT- EVENIMENTE

1a, 2a,3b,4a,5c,6a,7b,8a,9d, 10-23 : rezolvate in manual.
restul mai sunt postate inainte.

la CSS nu are nimeni nici o rezolvare?
examenul am inteles ca e grila. eu creed ca se va da si din html si css chiar daca subiectele propuse nu sunt grila. va fi intrebarea cu variantele de raspuns si trebuie sa alegi codul corect al problemei respective. vor fi reformulate subiectele date noua. de ceea e necesar sa rezolvam acum html si css ca sa stim ce sa alegem atunci. ...parerea mea.

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

REZOLVARI FINALE GRILA NOUA TEHNOLOGII WEB

Mesaj  dreamer la data de Lun Ian 26, 2009 8:29 pm

Dragii mei,am vesti super bune.Din grila actuala se vor da la examen numai din intrebarile cu variante de raspuns aflate in cuprinsul acestei grile.Celelalte capitole sub forma numai de intrebari sunt orientative!!!! Am intrebat astazi pe decanul nostru de la spiru si ma facut sa rasuflu usurat.iata si linkul cu TOATE grilele rezolvate la aceasta materie.memorati si bafta la examen.Eu am duminica acum.Va pup!
http://www.scribd.com/doc/10877257/Subiecte-WEB-an-II-Sem-1-Rezolvat
Capitole cu grila rezolvata: Java script,Instructiuni JS,Tablouri si siruri si PHP.

dreamer

Numarul mesajelor : 23
Varsta : 40
Data de inscriere : 19/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  varvara la data de Lun Ian 26, 2009 10:05 pm

din cele 15 din test,sunt subiecte si din grila de anul trecut

varvara

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 62
Data de inscriere : 04/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

tehn. web

Mesaj  sil_viuro la data de Mar Ian 27, 2009 1:03 pm

Pana la urma din ce intrebari se dau??

sil_viuro

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Multe greseli sau lipsuri - 45 de intrebari din 146 !!!

Mesaj  gabriel la data de Vin Ian 30, 2009 1:01 am

ELISA a scris:poate va ajuta cu ceva:
1c,2c,3d,4c,5b,6b,7c,8d,9c,10b,11c,12a,13b,14b,15c,16a,18a,19c,20b,21c,22d,27b, 28a,30a,31c,32b, 33,34b,35c,37b,38b,39c,40c,41a,42b,43b,44c,45a,46d,47a,48a,49b,
50d,51b,52b,53b,56b,57c,58a,59d,60c,61a,62c,63a,64a,65c,66b,67c,68a,69d,70d,71b,73c,74c,76b,84 da, 85 ; , 87 d, 88c, 89c,90a,92a,93c,94d,96a,97c,98c,99b,100b,101d,102c,103a,105b,106b,107a,108d, 109c,110c,111d,112d,113d,114c,115b,116d,118c,119a,120a,121b,122a,123a,124b, 125c,126a,127a,128b,129a,133a,134d,135a,136d,137b,138a,139a,140d,141b,142a, 143c, 144a,145a,146a.


Sunt multe greseli printre raspunsurile astea din grila veche.

13 este a. < p > nu b.< br >
"Pentru a specifica saltul la un nou paragraf se utilizeaza marcajul (tag-ul) pereche < P >"
"Pentru a trece la o noua linie în HTML se foloseste eticheta pereche < BR > (break). Daca eticheta < P > are ca efect

lansarea unei linii vide intre paragrafe, in cazul etichetei < BR > nu se lasa o linie vida intre linii."



la 15 este b.< p > nu c.< pre > "Folosind eticheta < PRE > se obtine formatarea dorita"
la 17 este c. < q >

23. cred ca este a. < cite > pentru ca celelalte le-am testat si nu au avut niciun efect, adica nu au produs nici o
schimbare a textului.

la 24, 25 si 26 este a. conform manualului.
< EM >…< /EM > – pentru evidentiere si afiseaza textul cursiv (o alta modalitate de a scrie italic)
< STRONG >… < /STRONG > – pentru evidentiere si afiseaza textul aldin (o alta modalitate de a scrie bold)
< DFN > …< /DFN > – evidentiaza prima aparitie a unui concept, o definitie

la 27 e a. black nu white, am testat
la 28 e b. white nu black, am testat
la 29 e c. bgcolor
la 33 e c. < font >
la 36 e b. target="_blank"
la 39 e a. bordercolor, nu c. border. border da grosimea bordurii.
la 41 e d. align="left", nu valign="left". valign da alinierea pe verticala si are valorile
middle, top si bottom
la 45 e b.colgroup nu a.colspan "Pentru a formata coloanele unui tabel [...] acestea se pot grupa cu ajutorul

elementului < COLGROUP > … < /COLGROUP >"
"COLSPAN=”nr” insereaza in dreapta celulei un numar de nr-1 celule al caror continut este vid sau

poate contine valoarea celulei care are acest parametru."

la 49 e a.identat nu b.imbricat Un element nu poate fi imbricat, pt imbricare e nevoie de plural. Insa este
intr-adevar afisat identat (testat)

la 54 e a.< body background="background.gif" > (testat. atentie functioneaza cu iexplorer, dar nu si cu mozilla")
la 55 tare pariez ca e d. astept alte pareri

la 63 e c. < input type="text" > nu a.< textarea > (textarea se foloseste pt linii multiple, type="text" pt O linie

la 70 cred ca e b. lhs. Cred ca e o greseala de tipar, deoarece atributul frame nu poate avea
valoarea border, nici inside, si nici vsides (ci vside), cred ca enuntul a vrut sa spuna: "Atributul frame al tagului table
POATE avea valoarea:"

la 72 e c.center
la 75 e a.< style src="mystyle.css" >
la 77 e c. body {color: black}
la 78 e d. font-size
la 79 e c. p {font-weight:bold}
la 80 e b. a {text-decoration:none}
la 81 e d. list-style-type: circle
la 82 e b. nowrap
la 83 nu stiu
la 85 intr-adevar e ;
la 86 cred ca este b. .js (a se vedea si intrebarea 115 unde sunt puse extensii corecte, dupa parerea mea
la 90 este de fapt c. deschiderea unei ferestre de cerere: textul este “mesaj” si zona de
completat este completata implicit cu “text implicit” nu a. deschiderea unei ferestre care contine mesajul “mesaj” si un buton ok

la 91 cred ca e document.write sau write
la 95 e c.caută caracterul x în sir "Din sectiunea 17.3 se cunoaște faptul ca functiile search(x) și indexOf (x) returneaza pozitia unui caracter intr-un sir. "

la 104 e Fals. " HTML permite introducerea cadrelor si in interiorul blocului < BODY > … < /BODY >, cu ajutorul blocului < IFRAME atribute > … < /IFRAME >.

la 112 e a. cols. Un iframe nu poate avea coloane, mai ales ca e un tag inline, marginheight si marginwidth definesc distanta dintre marginea cadrului si continutul sau.

la 116 e b. link, nu d. P "Pentru a crea o legatura intre o pagină Web si un fisier foaie de stil extern (.css), se folosește tagul < LINK > care se scrie in blocul de antet (< HEAD >...< /HEAD >) al respectivei pagini. "

la 117 e b. src " Sunt obligatorii trei atribute ale elementului LINK:
* type – indica browser-ului limbajul în care este scris codul si are valoarea unica „text/css”
* rel – defineste tipul de fisier .css și are valoarea ”stylesheet”
* href- are ca valoare adresa URL a fisierului foaie de stil externa (.css), care contine foaia de stil care se leaga. "

la 128 este a. Adevarat, a& (si) b, deci trebuie sa fie adevarate(1) amandoua conditiile.
la 130 e b. eticheta < script > "Programele Javascript, numite si scripturi, sunt secvente de program ce se scriu in blocul < script > si < /script > din antetul unei pagini sau din corpul programului. "

la 131 cred ca e b. atribut(proprietate)
la 132 este b. obiect
la 133 write() este metoda, nu obiect (la metoda te poti gandi la la un verb, la obiect ca la un substantiv. write implica actiune, verb)
la 144 este Fals: "Definirea unei functii este bine sa se faca in partea de antet < head > " , deci nu trebuie
la 145 este Fals: "Apelul functiei poate fi introdus intr-un script din corpul paginii. " , deci nu trebuie

Deci erau 45 de raspunsuri gresite sau lipsa din 146. Destul de multe. Stie cineva la 83?

Cand am sa ma apuc si de grila de anul asta, am sa revin daca e ceva gresit sau incomplet.


Ultima editare efectuata de catre gabriel in Vin Ian 30, 2009 1:26 pm, editata de 3 ori (Motiv : Completare)

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Refac grila de anul trecut

Mesaj  gabriel la data de Vin Ian 30, 2009 1:24 pm

1c,2c,3d,4c,5b,6b,7c,8d,9c,10b,11c,12a,13a,14b,15b,16a,17c,18a,19c,20b,21c,22d,23a?,
24a,25a,26a,27a,28b,29c,30a,31c,32b,33c,34b,35c,36b,37b,38b,39a,40c,41d,42b,43b,44c,45b
46d,47a,48a,49a,50d,51b,52b,53b,54a,55d?,56b,57c,58a,59d,60c,61a,62c,63c,64a,65c,66b,67c,68a,69d,
70b?,71b,72c,73c,74c,75a,76b,77c,78d,79c,80a,81d,82b,83?84DA,85; 86b?
87d,88c,89c,90c,91document.write?92a,93c,94d,95c,96a,97c,98c,99b,100b,101d,102c,103a,104b,105b
106b,107a,108d, 109c,110c,111d,112a,113d,114c,115b,116b,117b,118c,119a,120a,121b,122a,123a,124b, 125c,126a,
127a,128a,129a,130b,131b?,132b,133b,134d,135a,136d,137b,138a,139a,140d,141b,142a, 143c, 144b,145b,146a.

Daca e cineva care are alte pareri sa spuna. Si eventual mare atentie la intrebarile ingrosate. Poate stie cineva.

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Corectari si completari grila de anul asta

Mesaj  gabriel la data de Vin Ian 30, 2009 3:37 pm

cikoria a scris:Buna,
Javascript 1b(Livescript),2c,3a,4c,5b,6d,7a,12b,13a,14b,16b
Instructiuni JS 1a,2b,3a,4b,5a,6b,7b,8c,9b,10a,11a,12a,13c,14a,15b,16c,17a,16b,19a,20a.
Deocamdata atit am reusit. Sper ca nu am gresit.Daca da,va rog sa ma corectati.
Cu stima : Zoli
ELISA a scris:raspunsurile pe care eu le-am gasit si care difera de cele afisate mai sus sunt:
java script
1d, 9c, 10a, 11b, 15b,
instructiuni js
4a, 6d, 10b, 11b, 14,b15d, 18a, 20b.
tablouri si siruri:
1b, 3b, 4d, 5a, 6a, 7b, 9a, 10a, ........ 1b, 2c, 3b, 4c, 5b, 6a, 7b, 8a, 9a,
evenimente
2a, 3b,4a
poate are cineva idei si la restul intrebarilor din HTML, CSS, PHP!!!??!!
haideti sa le rezolvam!!!

Javascript

8. e b.Nume de variabila.
"Un tip de dată definește tipul de valori de date folosite într-un program, a tipului de operații care se pot efectua cu valorile de date și specifică dimensiunea și tipul de informație care poate fi plasată la o anumită locație a memoriei. "
Logic, cu numele variabilei apelezi memoria calculatorului cand spui a=3, adica pui valoarea 3 in variabila a(adica in locul cutare de
memorie)

Instructiuni JS
2. ce inseamna caz prestabilit pentru o instructiune de decizie? Eu cred ca este b, false, nu a.
Din moment ce e instructiune de decizie si isi pune intrebari, ce caz prestabilit poate avea?

4. nu este nici b, nici a, dupa cum am vazut ca au raspuns altii, ci este c. Contorul ciclului for este folosit pentru a
Limita numarul de instructiuni din cadrul blocului de program. El poate creste sau scadea cu 1, 2 sau orice alta valoare intreaga.
Default e intr-adevar sa creasca cu 1, dar nu e obligatoriu.

6. e d.ciclul for in cum a zis si elisa, nu b cum a zis cikoria.

10. a. true, nu b. false "Daca break nu este la sfarsitul grupului de instructiuni ce se executa, atunci browser-ul compara valoarea expresiei cu valoarea expresiilori+1… expresiein , chiar daca nu va mai gasi egalitate pana la sfarsitul instructiunii switch."

11 b (cum a zis si elisa, nu a. ca cikoria)

14 ? nu sunt sigur

15 d. de asta e globala, ca sa se poata accede si din program, nu doar din functiile definite. (@ cikoria)

18. (@elisa) b. false "Definirea unei functii este bine sa se faca in partea de antet < head > " , deci nu trebuie

20. b. La variabila nu se poate accede dintr-o instructiune (cum a zis si elisa nu a cum a zis cikoria)

In rest sunt corecte raspunsurile la Javascript si Instruciuni JS.
Dupa ce ma apuc de evenimente, php si tablouri si siruri am sa completez in continuarea acestui post daca mai e ceva.
In legatura cu HTML si CSS, eu recomand sa fie invatata grila de anul trecut.


Later edit: La 12 Instructiuni JS este b. Definitie de functie, nu a. apel de functie. (instructiunile - a.k.a. "bloc de program" se dau in definitia functiei, nu la apelul ei.


Ultima editare efectuata de catre gabriel in Vin Ian 30, 2009 9:55 pm, editata de 2 ori (Motiv : Completare)

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  ELISA la data de Vin Ian 30, 2009 4:16 pm

multumesc pt observatii si completari. a dat cineva examen la aceasta materie?

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  gabriel la data de Vin Ian 30, 2009 10:34 pm

ELISA a scris:multumesc pt observatii si completari. a dat cineva examen la aceasta materie?

Cu mare placere ELISA, mai am de adaugat cate ceva.

Tablouri si siruri:

Tablouri - la 2 este b. join() m-am uitat intr-un manual de javascript pt profesionisti unde spune ca

"var aColors = [“red”, “green”, “blue”]; - tablou(vector) de siruri
alert(aColors.join(“,”)); //outputs “red,green,blue” -concateneaza intr-un
string(alert) valorile tabloului

la 8 cred ca e true.
la 10 e c. creeaza un vector, nu il initializeaza cu 0, prompt cere valori, tu le introduci acolo, si codul le pune in vector
Siruri - la 2 este b. Un numar in virgula mobila este o valoare zecimala (o valoare float, reala; nu are legatura cu codul unicode care se ocupa de caractere)


De PHP ma apuc maine. O seara buna!

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

grila veche

Mesaj  mugurciup la data de Sam Ian 31, 2009 10:00 am

e gresit la 27 si 28.era bine inainte,mai verifica o data.La 27 e b. white si la 28 e a. black.La 83 e SCRIPT
avatar
mugurciup

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  mugurciup la data de Sam Ian 31, 2009 10:01 am

gabriel a scris:1c,2c,3d,4c,5b,6b,7c,8d,9c,10b,11c,12a,13a,14b,15b,16a,17c,18a,19c,20b,21c,22d,23a?,
24a,25a,26a,27a,28b,29c,30a,31c,32b,33c,34b,35c,36b,37b,38b,39a,40c,41d,42b,43b,44c,45b
46d,47a,48a,49a,50d,51b,52b,53b,54a,55d?,56b,57c,58a,59d,60c,61a,62c,63c,64a,65c,66b,67c,68a,69d,
70b?,71b,72c,73c,74c,75a,76b,77c,78d,79c,80a,81d,82b,83?84DA,85; 86b?
87d,88c,89c,90c,91document.write?92a,93c,94d,95c,96a,97c,98c,99b,100b,101d,102c,103a,104b,105b
106b,107a,108d, 109c,110c,111d,112a,113d,114c,115b,116b,117b,118c,119a,120a,121b,122a,123a,124b, 125c,126a,
127a,128a,129a,130b,131b?,132b,133b,134d,135a,136d,137b,138a,139a,140d,141b,142a, 143c, 144b,145b,146a.

Daca e cineva care are alte pareri sa spuna. Si eventual mare atentie la intrebarile ingrosate. Poate stie cineva.
E gresit la 27 si 28. Era bine inainte,mai verifica o data. Deci la 27 e b. white si la 28 e a. black. Iar la 83 este script
.La 23 este d.
avatar
mugurciup

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

GRILA DE ANUL TRECUT!?

Mesaj  vl_33_dav la data de Sam Ian 31, 2009 12:46 pm

Rasp. sunt la grila veche de anul trecut? Poate cineva sa o posteze sau un link ceva. MS! Arrow
avatar
vl_33_dav

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 44
Localizare : RM. VALCEA
Data de inscriere : 08/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

GRILA DE ANUL TRECUT!?

Mesaj  vl_33_dav la data de Sam Ian 31, 2009 12:59 pm

INCEPE CU :


1. O pagină web incepe intotdeauna cu:
a)
b)
c)
d)

ASTE-S?
MERSI!
avatar
vl_33_dav

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 44
Localizare : RM. VALCEA
Data de inscriere : 08/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  foin la data de Sam Ian 31, 2009 4:01 pm

pana la urma care grila este cea dupa care se da? cea de anul asta sau cea de anul trecut? ca eu unul nu mai inteleg nimic

foin

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 31
Data de inscriere : 21/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  nosuchnik la data de Sam Ian 31, 2009 4:16 pm

ok, incep eu cu php grila noua , pe masura ce rezolv actualizez ... oricum am maine examen, dar incercam !!!
1b,2c,3a,4d,5b,6c,7b,8b,9c,10a,13a,15d,16b,17b,18b,19b,20c,21c,22b,23b,24a,25b,26d,27b,28a,29c,
30b,31a,32c,33a,34c,35b,36a,37c,38a,39b,40a,41b,42b,43d,44c,46a,47b,48b,49b,50b,51a,52b,53a,55b,
56a,57b,58b,59c,61b,62a
11 e gresit corect este .=
12a,b,c sunt identice
14 toti au aceeasi prioritate depinde cred
45 corect e 314.159
54 corect e x1=3;x2=2
60 e gresit afiseaza s-a selectat array, dca scoti comentariul de la linia urmatoare afiseaza
s-a selectat array portocale,lamai

Cam asta este la php, sper sa va fie de ajutor!!!
Bafta tuturor


Ultima editare efectuata de catre nosuchnik in Sam Ian 31, 2009 7:02 pm, editata de 6 ori
avatar
nosuchnik

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 40
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 12/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  gabriel la data de Sam Ian 31, 2009 4:46 pm

mugurciup a scris:
E gresit la 27 si 28. Era bine inainte,mai verifica o data. Deci la 27 e b. white si la 28 e a. black. Iar la 83 este script
.La 23 este d.
La 27 si 28 ai dreptate 27 e b. white si 28 a. black. 83 script, la 23 insa nu are cum sa fie abbr. < abbr > NU EXISTA in limbajul html si nici < ab >

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  gabriel la data de Sam Ian 31, 2009 4:48 pm

foin a scris:pana la urma care grila este cea dupa care se da? cea de anul asta sau cea de anul trecut? ca eu unul nu mai inteleg nimic
se da cam din amandoua, sau cel putin asa se vehiculeaza

gabriel

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 33
Data de inscriere : 13/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  ELISA la data de Sam Ian 31, 2009 7:12 pm

dar nu a dat nimeni? se da cumva si din html si css?

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

dau eu

Mesaj  sil_viuro la data de Sam Ian 31, 2009 7:22 pm

dau eu maine de la 12 si nu mi-am invatat decat grila nou

sil_viuro

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  nosuchnik la data de Sam Ian 31, 2009 7:28 pm

gabriel a scris:
mugurciup a scris:
E gresit la 27 si 28. Era bine inainte,mai verifica o data. Deci la 27 e b. white si la 28 e a. black. Iar la 83 este script
.La 23 este d.
La 27 si 28 ai dreptate 27 e b. white si 28 a. black. 83 script, la 23 insa nu are cum sa fie abbr. < abbr > NU EXISTA in limbajul html si nici < ab >


exista < abbr > in html uita-te aici
Cod:
http://www.w3schools.com/TAGS/tag_abbr.asp
avatar
nosuchnik

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 40
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 12/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

teh web

Mesaj  floro la data de Dum Feb 01, 2009 12:32 am

Luate de pe alt forum.
Bafta pe maine!!!celor care dau examen.
rapidshare.com REZ_20Teh_20Web_1_.pdf.html

floro

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 42
Data de inscriere : 14/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

teh web anul trecut

Mesaj  floro la data de Dum Feb 01, 2009 12:36 am

rapidshare.com GRILA_202007_1_.doc.html
grile de de anul trecut...

floro

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 42
Data de inscriere : 14/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  ELISA la data de Dum Feb 01, 2009 4:17 pm

am scapat. au fost 15 intrebari sin grila de anul trecut si de anul acesta. nu a dat din coduri html sau css. a fost un examen accesibil, dupa parerea mea.

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  nosuchnik la data de Dum Feb 01, 2009 4:24 pm

Eu am avut intrebari reformulate !!!
avatar
nosuchnik

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 40
Localizare : GALATI
Data de inscriere : 12/06/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  monlovedan la data de Dum Feb 01, 2009 7:19 pm

la voi nu a cazut serverul? e al 2lea examen la care a cazut serverul pana la urma o sa mergem la ultimul sa le dam pe toate deodata
bucuresti

monlovedan

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 36
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: 1. Tehnologii web

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum