Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Glume, bancuri, poante, divertisment
Joi Oct 25, 2012 9:54 pm Scris de crisiada

» Grile pentru sesiunea asta
Mier Ian 25, 2012 5:01 pm Scris de androx1971

» subiecte avizier anul 2 sem 1 drept si admin publica specializarea drept craiova 2011=2012...are cineva grilele???
Sam Ian 21, 2012 4:55 pm Scris de belualina44

» Master MTMPTE
Lun Iun 13, 2011 10:09 am Scris de androx1971

» Licenta februarie 2011
Vin Ian 21, 2011 7:42 pm Scris de blue_mc

» Stiri din invatamant
Vin Ian 21, 2011 9:22 am Scris de dany_danutza

» ADMSPPM 2010-2011
Vin Ian 14, 2011 3:14 pm Scris de andreima

» practica de specialitate
Lun Ian 10, 2011 10:50 am Scris de narcizush

» cum sa trimit prob.rezolvate pt.laboratoare?
Joi Dec 09, 2010 12:38 pm Scris de sil_viuro

jocuri pentru tineri

Mier Oct 14, 2009 9:07 am Scris de urdu_sandel

Am creat acest site pentru toti fanii de jocuri online gratis. Aici gasiti tot ce va doriti. Accesati si nu veti regreta.
www.entertaining-game.com

Comentarii: 1

Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 283, Mar Feb 15, 2011 11:43 am
August 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar

Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



P.P.O.O.

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  costybr la data de Joi Feb 05, 2009 9:28 pm

chmro a scris:Mai, costybr, nu inteleg cum ai putut lua numai 5 cu raspunsurile alea ca sunt ok toate. Pentru siguranta am compilat intrebarile 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9 si dau acelasi rezultat. Deci macar 7 trebuia sa iei. Astia nu-s normali la cap. Ar trebui sa faci contestatie.

Eu oricum nu i-am considerat normali.Ca sa rezolvi 10 programe in 20 minute trebuie sa crezi ca astia au ceva probleme la etajul superior...Eu nu-mi mai fac probleme pentru ca si la Limbaje am patit la fel,64 din 100...

costybr

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 64
Data de inscriere : 17/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  inform la data de Joi Feb 05, 2009 9:32 pm

Costy a copiat programele cu raspunsurile corecte! Si nu se stie daca le-a bifat corect! Nu este asa? Embarassed recunosc stilul de editare Exclamation Prietenii stiu de ce!

inform

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 50
Data de inscriere : 08/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  costybr la data de Vin Feb 06, 2009 6:04 pm

inform a scris:Costy a copiat programele cu raspunsurile corecte! Si nu se stie daca le-a bifat corect! Nu este asa? Embarassed recunosc stilul de editare Exclamation Prietenii stiu de ce!

Eu stiu ce am raspuns.In rest fiecare poate sa creada ce doreste...Ceea ce voiam sa spun este ca nu o data s-a intamplat ca la raspunsuri corecte sa nu iei punctajul la care te asteptai. Ma insel eu oare?

costybr

Numarul mesajelor : 12
Varsta : 64
Data de inscriere : 17/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  nike03 la data de Vin Feb 06, 2009 6:11 pm

costybr a scris:
inform a scris:Costy a copiat programele cu raspunsurile corecte! Si nu se stie daca le-a bifat corect! Nu este asa? Embarassed recunosc stilul de editare Exclamation Prietenii stiu de ce!

Eu stiu ce am raspuns.In rest fiecare poate sa creada ce doreste...Ceea ce voiam sa spun este ca nu o data s-a intamplat ca la raspunsuri corecte sa nu iei punctajul la care te asteptai. Ma insel eu oare?

Ai dreptate, sa stii ca si mie mi s-a intamplat! Eu cred ca au greseli in Blackboard !Raspunsuri corecte sa nu fie luate ca fiind corecte!

nike03

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  nike03 la data de Vin Feb 06, 2009 7:28 pm

chmro a scris:Mai, costybr, nu inteleg cum ai putut lua numai 5 cu raspunsurile alea ca sunt ok toate. Pentru siguranta am compilat intrebarile 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9 si dau acelasi rezultat. Deci macar 7 trebuia sa iei. Astia nu-s normali la cap. Ar trebui sa faci contestatie.

Eu nu stiu cum le-ati compilat ca mie imi dau erori la compilare?! Question

nike03

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  pmactred la data de Sam Feb 07, 2009 2:08 pm

am luat 70%
dupa asta am invatat
http://www.girlshare.ro/469429.4
http://www.girlshare.ro/469436

trebuie sa fiti foarte atenti ca la unele programe sunt schimbate numele variabilelor de ex. la mine in loc de v era s la o problema;
am prins un program la care intrebarea era alta decat raspusurile pe care le aveam, dar cu grija iti dai seama care e corect;
bafta la cei care inca nu au dat, sau.. Crying or Very sad celor care trebuie sa-l mai dea inca o data...

pmactred

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 45
Localizare : cluj
Data de inscriere : 11/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  mugurciup la data de Lun Feb 09, 2009 4:26 pm

costybr a scris:
chmro a scris:Mai, costybr, nu inteleg cum ai putut lua numai 5 cu raspunsurile alea ca sunt ok toate. Pentru siguranta am compilat intrebarile 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9 si dau acelasi rezultat. Deci macar 7 trebuia sa iei. Astia nu-s normali la cap. Ar trebui sa faci contestatie.

Eu oricum nu i-am considerat normali.Ca sa rezolvi 10 programe in 20 minute trebuie sa crezi ca astia au ceva probleme la etajul superior...Eu nu-mi mai fac probleme pentru ca si la Limbaje am patit la fel,64 din 100...

Intrebarea 10 nu este 16 din grila programare java si are cumva raspunsul c ?
avatar
mugurciup

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  smaricel la data de Lun Feb 09, 2009 5:25 pm

Nu, este 17-D, Programul nu afiseaza nimic

smaricel

Numarul mesajelor : 59
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  ELISA la data de Mar Feb 10, 2009 9:23 pm

la intrebarile 3,6,8,10,21,27,31 din grila: sub_ex_ppoo.... are cineva raspunsurile?
multumesc.

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  monica3573 la data de Mar Feb 10, 2009 9:34 pm

ELISA a scris:la intrebarile 3,6,8,10,21,27,31 din grila: sub_ex_ppoo.... are cineva raspunsurile?
multumesc.

Am eu raspunsurile, dar te rog contacteaza-ma pe adresa de email si ti le voi da. O seara buna

monica3573

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 45
Data de inscriere : 19/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  smaricel la data de Mar Feb 10, 2009 10:05 pm

Nu poti sa le pui pe forum? Cred ca e mai simplu asa! Si poate ajuti mai multi colegi. In plus mai pot fi discutate. Asta daca vrei.

smaricel

Numarul mesajelor : 59
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  monica3573 la data de Mar Feb 10, 2009 10:10 pm

smaricel a scris:Nu poti sa le pui pe forum? Cred ca e mai simplu asa! Si poate ajuti mai multi colegi. In plus mai pot fi discutate. Asta daca vrei.

Sincer, as dori lucrul sa ajut si alti colegi dar nu stiu cum sa postez. Imi pare rau. Spune-mi cum sa fac lucrul asta si o fac cu cea mai mare placere.

monica3573

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 45
Data de inscriere : 19/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  smaricel la data de Mar Feb 10, 2009 10:23 pm

Excercitiile la care se referea Elisa sunt:
3. Fie urmatorul program:
// Public redeclarat private
#include
class A{
public:
void m(){cout<<"A:m()"< virtual void v(){cout<<"A:v()"<};
class B: public A{
private:
void m(){cout<<"B:m()"< virtual void v(){cout<<"B:v()"<};
void main(){
A a,*p;
B b;
b.m();
b.v();
// obiect de tip A
p=&a; p->m(); p->v();
// obiect de tip B
p=&b; p->m(); p->v();
}
Care expresie este corecta:
a. b.m();
b. b.v();
c. p->f();
d. p->v();

6. Fie urmatorul program, in care se utilizeaza clase abstracte:
// abselem.h
#ifndef ABSTRACTELEM_H
#define ABSTRACTELEM_Hclass AbstractElem
{
public: virtual void display()=0; virtual void process()=0;
};
#endif
http://LIST.h
#ifndef LIST_H
#define LIST_H
#include "abselem.h"
class LIST
{
public: LIST(int nrmax=0);
void put(AbstractElem *);
AbstractElem* get();
void remove();
private: int nrmax; int nrelem; int first; int free;
AbstractElem* *support;
};
#endif
http://LIST.cpp
#include "LIST.h"
LIST::LIST(int nrmax):nrmax(nrmax)
{
first=free=nrelem=0; support = new AbstractElem* [nrmax-1];
}
void LIST::put(AbstractElem * pe)
{
support[free]=pe; free= ++free % nrmax; nrelem++;
}
AbstractElem* LIST::get()
{
return support[first];
}
void LIST::remove()
{
first= ++first % nrmax; --nrelem;
}




Care afirmatie este adevarata:
a 3 2 0 0
b 3 30 1
c 3 3 1 1
d 3 2 1 2

8. Fie programul://destructor explicit#include #include class Person{public: Person(char *p){name=new char[strlen(p)+1]; strcpy(name,p);} ~Person(){delete[] name;}private: char *name;};void f(){Person *p = new Person("Balanescu"); delete p; // fara aceasta instructiune, obiectele se acumuleaza // in heap si blocheaza executarea, spre deosebire de Java}void main(){ while(1)f();}

10. Se considera clasa:
#include "iostream.h"
template
class C{
public:
C(int nrmax=0);
void put(T);
T get();
void remove();


private:
int nrmax;
int nrelem;
int first;
int free;
T* support;
};

template C::C(int nrmax):nrmax(nrmax){
first=free=nrelem=0;
support = new T [nrmax-1];
}
template void C::put(T e){
support[free]=e; free= ++free % nrmax; nrelem++;
}
template T C::get(){
return support[first];
}
template void C::remove(){
first= ++first % nrmax;
--nrelem;
}
a. Clasa C defineste o structura de tip coada (FIFO)
b. Clasa C defineste o structura de tip stiva (LIFO)
c. Clasa C este un vector
d. Clasa C este abstracta

21. Fie programul#include #include class Person{public: Person(char *p){nr=0; name=new char[strlen(p)+1]; strcpy(name,p); nr++; cout<
27. Fie urmatorul program:
// Constructor cu semantica prin referinta// Operatorul = este cel implicit
#include
class C{
public:
C(int n, int v[]);
friend ostream& operator<<(ostream &o, const C&);
private: int dim; int *pi;
};
C::C(int n, int v[]) {
dim=n;
pi= v;
}
ostream& operator<<(ostream &o, const C &m){
for(int j=0; j return o;
}
void main(){
int a[]={1,2,3}, b[]={10,20};
C x(3,a),y(2, b);
a[0]=-100;
cout<<(x=y)<}Programul afiseaza:
a instrucþiunea int x = 100; este incorectã;
b instrucþiunea int x = 10; este incorectã;
c instrucþiunea x=1; este incorectã;
d instrucþiunea x=2; este incorectã;

31. Fie programul:
class Persoana{
public:
Persoana(char * n){nume=n;}
void afisare(){cout< char *nume;

};
Constructorul Persoana(char *) poate fi utilizat pentru:
a. Conversia obiectelor Persoana in siruri de caractere
b. Conversia sirurilor de caractere in obiecte Persoana
c. Construirea de siruri de caractere
d. Conversia obiectelor Complex in obiecte Persoana

la intrebarea 3-D
la intrebarea 6-?
la intrebarea 8 raspunsurile posibile sunt:
Care din afirmatiile următoare sunt adevărate:
a. Programul se termină, deoarece instructiunea delete p eliberează memoria
alocată pentru obiectul referit de p
b. Programul se termină, deoarece la iesirea din functia f se eliberează memoria
alocată pe stivă pentru obiectul referit de p
c. Programul nu se termină, deoarece conditia de continuare din instructiunea while
este mereu îndeplinită
d.Programul se blochează la epuizarea memoriei heap
raspuns: C
la intrebarea 10-A
la intrebarea 21- programul afiseaza 11111 (merge compilat)
la intrebarea 27- programul afiseaza 10 20 (merge compilat)
la intrebarea 31-?
21 si 27 sunt sigure 3, 8, 10 probabil sunt corecte au rezultat din discutiile de pe forum, in special anul 3

Astea sunt variantele pe care le am eu, daca ai altceva poti sa scrii numarul exercitiului si varianta ta de raspuns. Multumesc anticipat

PS aici sunt si exercitiile de mai sus:
rapidshare.com sub_ex_ppoo.rar

smaricel

Numarul mesajelor : 59
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

PPOO

Mesaj  monica3573 la data de Mar Feb 10, 2009 10:47 pm

smaricel a scris:Excercitiile la care se referea Elisa sunt:
3. Fie urmatorul program:
// Public redeclarat private
#include
class A{
public:
void m(){cout<<"A:m()"< virtual void v(){cout<<"A:v()"<};
class B: public A{
private:
void m(){cout<<"B:m()"< virtual void v(){cout<<"B:v()"<};
void main(){
A a,*p;
B b;
b.m();
b.v();
// obiect de tip A
p=&a; p->m(); p->v();
// obiect de tip B
p=&b; p->m(); p->v();
}
Care expresie este corecta:
a. b.m();
b. b.v();
c. p->f();
d. p->v();

6. Fie urmatorul program, in care se utilizeaza clase abstracte:
// abselem.h
#ifndef ABSTRACTELEM_H
#define ABSTRACTELEM_Hclass AbstractElem
{
public: virtual void display()=0; virtual void process()=0;
};
#endif
http://LIST.h
#ifndef LIST_H
#define LIST_H
#include "abselem.h"
class LIST
{
public: LIST(int nrmax=0);
void put(AbstractElem *);
AbstractElem* get();
void remove();
private: int nrmax; int nrelem; int first; int free;
AbstractElem* *support;
};
#endif
http://LIST.cpp
#include "LIST.h"
LIST::LIST(int nrmax):nrmax(nrmax)
{
first=free=nrelem=0; support = new AbstractElem* [nrmax-1];
}
void LIST::put(AbstractElem * pe)
{
support[free]=pe; free= ++free % nrmax; nrelem++;
}
AbstractElem* LIST::get()
{
return support[first];
}
void LIST::remove()
{
first= ++first % nrmax; --nrelem;
}




Care afirmatie este adevarata:
a 3 2 0 0
b 3 30 1
c 3 3 1 1
d 3 2 1 2

8. Fie programul://destructor explicit#include #include class Person{public: Person(char *p){name=new char[strlen(p)+1]; strcpy(name,p);} ~Person(){delete[] name;}private: char *name;};void f(){Person *p = new Person("Balanescu"); delete p; // fara aceasta instructiune, obiectele se acumuleaza // in heap si blocheaza executarea, spre deosebire de Java}void main(){ while(1)f();}

10. Se considera clasa:
#include "iostream.h"
template
class C{
public:
C(int nrmax=0);
void put(T);
T get();
void remove();


private:
int nrmax;
int nrelem;
int first;
int free;
T* support;
};

template C::C(int nrmax):nrmax(nrmax){
first=free=nrelem=0;
support = new T [nrmax-1];
}
template void C::put(T e){
support[free]=e; free= ++free % nrmax; nrelem++;
}
template T C::get(){
return support[first];
}
template void C::remove(){
first= ++first % nrmax;
--nrelem;
}
a. Clasa C defineste o structura de tip coada (FIFO)
b. Clasa C defineste o structura de tip stiva (LIFO)
c. Clasa C este un vector
d. Clasa C este abstracta

21. Fie programul#include #include class Person{public: Person(char *p){nr=0; name=new char[strlen(p)+1]; strcpy(name,p); nr++; cout<
27. Fie urmatorul program:
// Constructor cu semantica prin referinta// Operatorul = este cel implicit
#include
class C{
public:
C(int n, int v[]);
friend ostream& operator<<(ostream &o, const C&);
private: int dim; int *pi;
};
C::C(int n, int v[]) {
dim=n;
pi= v;
}
ostream& operator<<(ostream &o, const C &m){
for(int j=0; j return o;
}
void main(){
int a[]={1,2,3}, b[]={10,20};
C x(3,a),y(2, b);
a[0]=-100;
cout<<(x=y)<}Programul afiseaza:
a instrucþiunea int x = 100; este incorectã;
b instrucþiunea int x = 10; este incorectã;
c instrucþiunea x=1; este incorectã;
d instrucþiunea x=2; este incorectã;

31. Fie programul:
class Persoana{
public:
Persoana(char * n){nume=n;}
void afisare(){cout< char *nume;

};
Constructorul Persoana(char *) poate fi utilizat pentru:
a. Conversia obiectelor Persoana in siruri de caractere
b. Conversia sirurilor de caractere in obiecte Persoana
c. Construirea de siruri de caractere
d. Conversia obiectelor Complex in obiecte Persoana

la intrebarea 3-D
la intrebarea 6-?
la intrebarea 8 raspunsurile posibile sunt:
Care din afirmatiile următoare sunt adevărate:
a. Programul se termină, deoarece instructiunea delete p eliberează memoria
alocată pentru obiectul referit de p
b. Programul se termină, deoarece la iesirea din functia f se eliberează memoria
alocată pe stivă pentru obiectul referit de p
c. Programul nu se termină, deoarece conditia de continuare din instructiunea while
este mereu îndeplinită
d.Programul se blochează la epuizarea memoriei heap
raspuns: C
la intrebarea 10-A
la intrebarea 21- programul afiseaza 11111 (merge compilat)
la intrebarea 27- programul afiseaza 10 20 (merge compilat)
la intrebarea 31-?
21 si 27 sunt sigure 3, 8, 10 probabil sunt corecte au rezultat din discutiile de pe forum, in special anul 3

Astea sunt variantele pe care le am eu, daca ai altceva poti sa scrii numarul exercitiului si varianta ta de raspuns. Multumesc anticipat

PS aici sunt si exercitiile de mai sus:
rapidshare.com sub_ex_ppoo.rar


puteti lua raspunsurile de aici rapidshare.com sub_ex_ppoo.doc.html
succes la examen daca nu ati dat inca.

monica3573

Numarul mesajelor : 24
Varsta : 45
Data de inscriere : 19/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  ELISA la data de Mier Feb 11, 2009 9:22 am

multumesc pt ajutor. intrebarea 21 tot nu are raspuns.
eu am examen pe 15. are cineva mai devreme?

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  chmro la data de Mier Feb 11, 2009 9:56 am

Intrebarile 2 si 3 de la sub_ex_ppoo? Ele sunt identice, dar variantele de raspuns nu sunt identice. Daca te uiti mai atent b.m si b.v sunt incorecte pentru ca functiile void B::m() si virtual void B::v() sunt private. Deci a si b la fiecare exercitiu nu pot fi corecte. Apoi p->f() nu exista!! Mai ramane varianta d.

Intrebarea 21 nu are raspuns pentru ca variantele de raspuns sunt de la alt exercitiu, daca nu se stie ce se cere, cum sa se poata rezolva??
avatar
chmro

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 47
Localizare : Turda
Data de inscriere : 08/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  ELISA la data de Mier Feb 11, 2009 10:00 am

multumesc. am rectificat inainte de a primi msj tau pt ca mi-am dat seama. m-am uitat mai atent.
apropo.... eu am facut Pascal in liceu....iar C l-am invatat cat de cat singura. mi-ati putea recomanda vreo carte buna de unde as putea invata si eu C bine, bine, de la 0?
pt ca la examenul asta daca stiam Cbine... nu aveam nici un stres ... dar asa.....am.
voi de unde v-ati pregatit pt examenul asta?

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  chmro la data de Mier Feb 11, 2009 10:26 pm

Eu am o carte de la Teora, Totul despre C si C++. Manualul fundamental de programare. Dr. Kris Jamsa & Lars Klander. 1328 pagini.
avatar
chmro

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 47
Localizare : Turda
Data de inscriere : 08/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  sil_viuro la data de Joi Feb 12, 2009 11:20 pm

Buna as vrea sa ne ajutati si pe cei care nu se prea au cu programarea (desi ar trebui sa ne fie rusine), sa inteleg ca sunt doar 34 de subiecte pt examen? In 15 am examen si as vrea sa invat ceva subiecte. Va multumesc pentru ca ne ajutati!!

sil_viuro

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  smaricel la data de Vin Feb 13, 2009 5:43 pm

La pag 3 "pmactred" a pus 4 link-uri, in total sunt mai multe exercitii, din discutiile de pe forum am inteles ca pica 2-3 din java si 3-4 din C.

smaricel

Numarul mesajelor : 59
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  sil_viuro la data de Sam Feb 14, 2009 1:55 am

Ms mult smaricel. Succes tuturor!!

sil_viuro

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 30
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Bucurie

Mesaj  mugurciup la data de Dum Feb 15, 2009 10:57 am

Bucurie mare.Am luat 90din 100.Am intrebat colegii si la noi la ID au fost 45 minute.In alta sala insa supraveghetoarea ne-a spus ca sunt 20.Nu am avut curiozitatea sa trec de 15 Smile
Au fost si probleme noi.Colegului i-a picat cea de mai sus cu abstractlist.
Mie mi-au picat numai din cele discutate pe acest forum.O problema mi-a picat de 3 ori cu raspunsul corect pe alta pozitie si cu raspunsuri gresite diferite.Multumesc tuturor celor care au postat si au rezolvat si ne-au ajutat in orice fel.
Si inca una pe care nu mi-o amintesc. Bafta in continuare
[grila]1 Fie programul:
// destructor static,
#include
class B{
public:
~B(){cout<<"~B()"<};
class D: public B{
public:
~D(){cout<<"~D()"<};
void main(){
clrscr();
B *pb;
D *pd;
pd= new D();
pb=new D();
delete pb;
delete pd;
}
Programul afiseaza :
a. ~ B() ~B() ~D()
b. ~ B() ~D()
c. ~ B()~D()~B() ~D()
d. ~ B() ~D() ~B()

2 Fie urmatorul program:
#include
class A{
public:
void s(){cout<<"void A::s()"<void s(int i){i++;cout<<"void A::s(int)"<virtual void v(){cout<<"virtual void A::v()"<virtual void v(int i){i++;cout<<"virtual void A::v(int)"<};
Care afirmatie este corecta:
a. Definitia virtual void v()supraincarca definitia virtual void v(int i)
b. Definitia virtual void v(int i) este incorecta deoarece exista o definitie pentru metoda v.
c. void v() este metoda ce va fi legata static.
d. in expresia p->v(); metoda v este legata static

3 Fie programul:
#include
#include
class Person{
public:
Person(char *p){name=new char[strlen(p)+1]; strcpy(name,p);
nr++; cout<}
private:
char *name;
static long nr;
};
long Person::nr=0;
void f(){Person *p =
new Person("Balanescu");
delete p;
}
void main(){
while(1)f();
}
Care afirmatie este adevarata:
a. Programul afiseaza un sir finit de numere 1 2 3 4...etc. pana memoria este epuizata
b. Programul afiseaza secventa infinita 1 2 3 4...etc. deoarece memoria nu este epuizata
c. Programul nu afiseaza nimic
d. Programul afiseaza 1 apoi se opreste

4 Fie programul:
class Persoana{
public:
Persoana(char * n){nume=n;}
void afisare(){cout<char *nume;
};
Constructorul Persoana(char *) poate fi utilizat pentru:
a. Conversia obiectelor Persoana in siruri de caractere
b. Conversia sirurilor de caractere in obiecte Persoana
c. Construirea de siruri de caractere
d. Conversia obiectelor Complex in obiecte Persoana

5 Fie urmatorul program, in care se utilizeaza clase abstracte:
// abselem.h
#ifndef ABSTRACTELEM_H
#define ABSTRACTELEM_H
class AbstractElem{
public:
virtual void display()=0;
virtual void process()=0;
};
#endif
http://LIST.h
#ifndef LIST_H
#define LIST_H
#include "abselem.h"
class LIST{
public:
LIST(int nrmax=0);
void put(AbstractElem *);
AbstractElem* get();
void remove();
private:
int nrmax;
int nrelem;
int first;
int free;
AbstractElem* *support;
};
#endif
http://LIST.cpp
#include "LIST.h"
LIST::LIST(int nrmax):nrmax(nrmax){
first=free=nrelem=0;
support = new AbstractElem* [nrmax-1];
}
void LIST::put(AbstractElem * pe){
support[free]=pe; free= ++free % nrmax; nrelem++;
}
AbstractElem* LIST::get(){
return support[first];
}
void LIST::remove(){
first= ++first % nrmax;
--nrelem;
}
Care afirmatie este adevarata:
a. LIST este o structura de date de tip coada
b. LIST este o structura de date de tip stiva
c. LIST este o clasa abstracta
d. LIST este un vector

6 Fie urmatoarele clase Java:
class Overflow extends Exception{
public Overflow(Stack o){source=o;}
public Stack getSource(){return source;}
private Stack source;
}
class Underflow extends Exception{
public Underflow(Stack o){source=o;}
public Stack getSource(){return source;}
private Stack source;
}
class Stack{
public Stack(int n, String s){
dim=n; name=s; top=-1;
v= new Object[dim];
}
public void insert(Object o) throws Overflow{
if(top < dim-1) v[++top]=o;
else throw new Overflow(this);
}
public void delete() throws Underflow{
if(top >=0) top--;
else throw new Underflow(this);
}
public Object item() throws Underflow{
if(top >=0) return v[top];
else throw new Underflow(this);
}
public String getName(){return name;}
private Object v[];
private int dim;
private int top;
private String name;
}
public class StackDriver{
public static void main(String args[]){
Stack s1,s2;
s1=new Stack(2, "stiva Tudor");
s2=new Stack(2, "stiva Andrei");
try{
s1.insert("aa");
s1.delete();
s2.insert("aa");
s2.insert( new Integer(10));
s2.insert("aa");
} catch (Overflow e){
System.out.println("Overflow la " +
e.getSource().getName());
} catch (Underflow e){
System.out.println("Unnderflow la " +
e.getSource().getName());
}

}
}
Care afirmatie este adevarata:
a. Programul afiseaza: Overflow la stiva Tudor
b. Programul afiseaza: Overflow la stiva Andrei
c. Programul afiseaza: Underflow la stiva Tudor
d. Programul afiseaza: Underflow la stiva Andrei

7 Fie urmatoarele clase Java:
class CoadaCirculara{
public CoadaCirculara(int n, String s){maxDim=n; nume=s; v= new
Object[maxDim];}
public boolean esteGoala(){return numarElemente==0;}
public boolean estePlina(){return numarElemente==maxDim;}
public void adauga(Object ob){
numarElemente++;
ultim= (ultim+1)%maxDim;
v[ultim]=ob;
}
public void elimina(){
numarElemente--;
prim=(prim+1)%maxDim;
}
public Object element(){
return v[prim];
}
public String nume(){return nume;}
private Object v[];
private int maxDim; // numarul maxim de elemente
private int prim=0;//pozitia primului element din lista
private int ultim=-1; //pozitia elementului adaugat ultima data
//lista are elementele in vectorul v, de la prim la ultim,
//in sensul acelor de ceasrnic
private int numarElemente=0; // numarul de elemente din coada
private String nume;// numele cozii
}
public class TestCoadaCirculara{
public static void main(String[] args){
CoadaCirculara x=new CoadaCirculara(3,"X");
CoadaCirculara y=new CoadaCirculara(3,"Y");
x.adauga("aa");
y.adauga("aa");
if(x.equals(y)) System.out.println("X=Y");
y.adauga("aa");
if(x.equals(y)) System.out.println("X=Y");
}
}
Care afirmatie este adevarata:
a. Programul afiseaza: 3
b. Programul afiseaza:
X=Y
X=Y
c. Programul afiseaza:
X=Y
d. Programul nu afiseaza nimic


DE INCA 2 ORI PB 2[/grila]
avatar
mugurciup

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  nike03 la data de Dum Feb 15, 2009 3:59 pm

mugurciup a scris:Bucurie mare.Am luat 90din 100.Am intrebat colegii si la noi la ID au fost 45 minute.In alta sala insa supraveghetoarea ne-a spus ca sunt 20.Nu am avut curiozitatea sa trec de 15 Smile
Au fost si probleme noi.Colegului i-a picat cea de mai sus cu abstractlist.
Mie mi-au picat numai din cele discutate pe acest forum.O problema mi-a picat de 3 ori cu raspunsul corect pe alta pozitie si cu raspunsuri gresite diferite.Multumesc tuturor celor care au postat si au rezolvat si ne-au ajutat in orice fel.
Si inca una pe care nu mi-o amintesc. Bafta in continuare
[grila]1 Fie programul:
// destructor static,
#include
class B{
public:
~B(){cout<<"~B()"<};
class D: public B{
public:
~D(){cout<<"~D()"<};
void main(){...........
.....................
.....................c. Programul afiseaza:
X=Y
d. Programul nu afiseaza nimic


DE INCA 2 ORI PB 2[/grila]

Felicitari ! Si eu am dat azi dar am luat numai 80 din 100 (sunt multumit).
Intr-adevar au fost numai 10 subiecte, toate numai probleme de programare, si timpul de 45 min. La unele probleme erau modificate unele date!
Multumim tuturor celor ce au postat problemele si au ajutat la rezolvarea lor! Very Happy

nike03

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

ppoo

Mesaj  ghanganu la data de Dum Feb 15, 2009 6:53 pm

Nike...spune mi esti la zi sau ID??
Cred ca e o problema cu timpul alocat examenului???
avatar
ghanganu

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 57
Localizare : Terra /46056' lat. N,26021' long. E
Data de inscriere : 11/05/2008

Vezi profilul utilizatorului http://www.hanganugabriel.ro

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  ELISA la data de Lun Feb 16, 2009 9:01 am

am dat si eu
la ID- am avut numai 20 min
8 dintre probleme au fost dintre cele afisate , 2 nu
una e asta:

. #include
class Cerc{
public:
Cerc(float r):raza(r){}
float getRaza(){return raza;}
Cerc& operator++(){raza++;return *this;}// return by value
Cerc& operator--(){raza--;return *this;}// return by reference

private:
float raza;
};

void main(){
Cerc c(1.0);
cout<<(++(++c)).getRaza()<<” ”;
cout< cout<<(--(--c)).getRaza()<<” ”;
cout<
}
am pus raspunsul la nimereala si............nu s-a nimerit.
si mai era una.... cu declararea unei liste abstracte si nici pe asta n-am nimerit-o;
//file abslist.h
#ifndef ABSLIST_H
#define ABSLIST_H
#include “d:\tudor\c_cpp\abstract\abselem.h*
class AbstractList{
public:
virtual void erase()=0; ( sau =() )
virtual void put(abstractList*pa)=();
virtual AbstractElm*get()=();
virtual int isEmpty()=();
virtual int isFull()=();
};
#endif
Care declarare e corecta?
A. AbstractList a
B. AbstractList *pa
C. AbstractList *pa=new AstractList
D. AbstractList *pa=a

a stat o doamana in spatele meu si nu am putut face nici miscare!!!! Sad
asta e!!! a trecut si asta! bafta celor care nu au dat inca sau care au restanta!

ELISA

Numarul mesajelor : 70
Varsta : 30
Data de inscriere : 14/05/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: P.P.O.O.

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum